Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Ve středu se opět mění jízdní řády liberecké MHD. Z prázdninového provozu se vrací do běžného

Liberecký dopravní podnik od středy přechází z prázdninového jízdního řádu do běžného. Za změnou je rozvolňování protiepidemických opatření. Končí také výluka tramvaje mezi Dolním a Horním Hanychovem.

Na linkách č. 15 a 57 prozatím nepojedou některé posilové spoje z důvodu omezeného režimu vyučování na Technické univerzitě Liberec. DPMLJ bude situaci s obsazeností sledovat a v případě potřeby budou posilové spoje zavedeny.

Od 25. listopadu bude také ukončena výluka v úseku Dolní Hanychov – Horní Hanychov a tramvajové spoje linky č. 3 budou již provozovány v celé trase.

Nově bude opět rozšířen provoz kloubových autobusů v pracovní dny, zejména na dalších spojích linek č. 22, 27 a 31. I přes rozšíření provozu kloubových autobusů na linkách do průmyslových zón budou nadále posilovány hodně vytížené spoje druhým autobusem.

Na lince č. 12 budou v pracovní dny v době od 7:00 do 7:40 všechny spoje ze Zeleného Údolí směr centrum nasazeny kloubové autobusy.

U linek č. 17 a 30 dochází i ke změnám časů odjezdů v sobotním a nedělním jízdním řádu.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky mhd, dpmlj, jízdníí řády, jízdní řád, Liberec XIX-Horní Hanychov, Technická univerzita v Liberci, Liberec VIII-Dolní Hanychov, Zelené údolí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ve středu se opět mění jízdní řády liberecké MHD. Z prázdninového provozu se vrací do běžného  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.