Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Přijdou další přívaly sněhu. Silničáři uzavřou pro nákladní auta silnici z Tanvaldu na Harrachov

Zima se ukazuje v plné síle. Po sněžení koncem minulého týdne slibují meteorologové další sněhové srážky. Už v úterý ráno má přijít další sněžení, během dne má napadnout přes deset centimetrů sněhu. Silničáři proto už dnes rozhodli o uzavření silnice I/10 v úseku Tanvald do Harrachova a na přechod s Polskem pro nákladní auta. Omezení platí od úterní páté hodiny.

„V návaznosti na toto opatření bude aktivováno veškeré dopravní značení s výše uvedeným omezením, na jeho dodržování bude dohlížet Policie ČR ve spolupráci s MP Tanvald,“ uvedl provozní technik společnosti Silnice LK Eduard Bark.

Doporučená alternativní trasa pro nákladní vozidla je přes hraniční přechod Hrádek nad Nisou na silnici I/35. „Apelujeme na řidiče nákladních vozidel, aby v době uzavírky využili alternativní trasu a nepokoušeli se projet uzavřeným úsekem,“ dodal Bark.

Uzavírka potrvá až do odvolání, bude záležet na tom, kdy přestane sněžit. Podle předpovědi meteorologů má sníh padat od úterního rána, sněžení bude ustávat až k večeru. A sněhové srážky jsou hlášené i na středu.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Silnice LK

Štítky silničáři, silnice lk, uzavírka, Tanvald, silnice, nákladní automobil, Harrachov, Polsko, Policie České republiky, Silnice LK a.s., Hrádek nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přijdou další přívaly sněhu. Silničáři uzavřou pro nákladní auta silnici z Tanvaldu na Harrachov  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.