Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Začíná Benátská. Účastníky festivalu zdarma sveze linka 41

Liberecký dopravní podnik pro festival Benátská! znovu vypraví speciální autobusovou linku. Ta bude cestující zdarma vozit od čtvrtka do neděle, tedy po všechny festivalové dny. Festival začíná dnes, vrcholem čtvrtečního programu bude koncert skupiny Olympic.

Autobusové spoje vyjedou vždy o hodinu dříve před začátkem programu, pendlovat pak budou do ukončení festivalového programu daného dne. Terminál MHD v centru města Liberce ve Fügnerově ulici, nebude festivalovou linkou 41 obsluhován. „Linka bude vyjíždět z jiného stanoviště tak, aby byl zajištěn co nejrychlejší přesun návštěvníků festivalu,“ upřesnila mluvčí DPMLJ Martina Poršová s tím, že festivalovou zastávkou v centru Liberce bude zastávka Rybníček.

Spoje jsou vedeny ze zastávky MHD Rybníček, v ulici Tatranská, na jedinou zastávku na trase u libereckého vlakového nádraží (v místě je označník), odkud festivalové autobusy pokračují přímo do areálu Vesec. V opačném směru pojede linka po stejné trase.

„V místě konání festivalu máme již tradičně zřízeno další dispečerské pracoviště, které se bude starat o plynulost provozu. Do služeb postavíme dalších 14 řidičů, navýšili jsme vypravenost provozu o devět autobusů a posilová vozidla,“ informoval Martin Hettner, dopravní ředitel DPMLJ.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto DPMLJ

Štítky benátská, festival, autobus, linka 41, dpmlj, Olympic, Liberec, koncert

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Začíná Benátská. Účastníky festivalu zdarma sveze linka 41  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.