Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Autobusy a tramvaje ukončí provoz na Štědrý den a na Silvestra dřív. O svátcích platí nedělní řád

Plánujete se během svátků svézt městskou hromadnou dopravou? Pak si dejte pozor, jak autobusy a tramvaje pojedou. Ještě v pátek platí normální jízdní řád, na Štědrý den ale platí nedělní jízdní řád, spoje navíc pojedou jen do 18:30.

„V době vánočních a novoročních svátků každoročně dochází ke změnám v jízdních řádech MHD,“ říká mluvčí dopravního podniku Martina Poršová. Nedělní řád tak platí i o vánočních svátcích 25. a 26. prosince. Pětadvacátého ale první spoje vyjedou až v 7:30.

Mezi svátky až do 30. prosince jezdí MHD normálně, další změny pak přijdou až na Silvestra, kdy sice platí jízdní řád pro pracovní den, poslední spoje ale vyjedou ve 21 hodin. Na Nový rok pak platí nedělní jízdní řád, první spoje vyjedou v 7:30. V pondělí 2. ledna pak autobusy a tramvaje vyjedou podle normálního jízdního řádu.

Jiná pracovní doba platí i pro zákaznické centrum DPMLJ. Během vánočních svátků bude zcela uzavřené, mezi svátky bude otevírací doba od 6:00 do 19:30. Na Silvestra pak bude otevřeno od 8:30 do 15 hodin. Na Nový rok zůstane zavřeno a od pondělí 2. ledna bude otevřeno podle normální pracovní doby.

Ohodnoť článek

Foto Město Liberec

Štítky mhd, vánoce, jízdní řád, dpmlj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Autobusy a tramvaje ukončí provoz na Štědrý den a na Silvestra dřív. O svátcích platí nedělní řád  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.