Počasí dnes25 °C, zítra28 °C
Úterý 30. července 2024  |  Svátek má Bořivoj
Bez reklam

Po střetu dodávky s osobním autem je uzavřená silnice I/13 u Bílého Kostela nad Nisou

Po střetu dodávky s osobním autem je uzavřená silnice I/13 za křižovatkou u Bílého Kostela nad Nisou na Liberecku ve směru na Českou Lípu. Na místě jsou tři zranění, policie okolnosti nehody vyšetřuje. Novinářům to řekl krajský policejní mluvčí Vojtěch Robovský. Jak dlouho zůstane rušný tah z Liberce na Děčín uzavřený, zatím nedokázal odhadnout, předběžný odhad dopravních policistů je do 11:30.

"Prostřednictvím linky 158 jsme krátce po sedmé hodině obdrželi oznámení o střetu dvou vozidel - dodávky a osobního automobilu na silnici I/13 u Bílého Kostela, je to přímo na mostě za odbočkou na Hrádek nad Nisou," popsal nehodu Robovský. Jak ke střetu došlo, policisté na místě zjišťují. Zraněné museli z aut vyprostit hasiči za pomoci hydraulického zařízení.

Zdravotnická záchranná služba ošetřila po nehodě tři zraněné. "Jeden z účastníků byl s těžkým poraněním přepraven vrtulníkem na traumacentrum do liberecké nemocnice, další dva se středně těžkým zraněním převezly na traumacentrum sanitky," řekl mluvčí Zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje Michael Georgiev.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS LBK

Štítky ČR, nehoda, zranění, Bílý Kostel nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po střetu dodávky s osobním autem je uzavřená silnice I/13 u Bílého Kostela nad Nisou  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.