Počasí dnes8 °C, zítra9 °C
Pondělí 14. října 2024  |  Svátek má Agáta
Bez reklam

Auto v plamenech a tři zranění, jednoho transportoval do nemocnice vrtulník. To je bilance nehody v Mníšku

Několik hodin dnes zůstala pro dopravu uzavřena část Mníšku u Liberce, kde se kolem poledne srazila ve Frýdlantské ulici u restaurace Mlýn 62 dvě osobní auta. Jedno pak začalo hořet. Na místo se ihned sjely složky IZS, záchranka transportovala do liberecké nemocnice tři pacienty se středně těžkým poraněním. Pro jednoho přiletěl vrtulník. Doprava na Frýdlant byla odkláněna přes Novou Ves a Chrastavu.

„Pár minut po poledni jsme vyjeli do Mníšku u Liberce k požáru osobního automobilu. Na místě události došlo k dopravní nehodě dvou vozidel, při které se zranily 3 osoby. Na likvidaci požáru jsme nasadili jeden vysokotlaký proud. U havarovaného vozidla jsme zlikvidovali uniklé provozní kapaliny,“ uvedla mluvčí Hasičského záchranného sboru Libereckého kraje Jaroslava Benešová.

Při nehodě byly zraněni tři lidé. „Měli středně těžká poranění, se kterými byli transportováni do Krajské nemocnice Liberec na traumacentrum. Jedna osoba letecky, dvě pozemními posádkami sanitních vozů,“ doplnil mluvčí Zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje Michael Georgiev.

Uzavřená část Mníšku u Liberce nebyla průjezdná ještě ani po půl třetí odpoledne, po zásahu zdravotníků a hasičů nastoupila k úklidu vraků odtahová služba. Kolona od Liberce v té době stála až na rychlostní silnici před kruhovým objezdem v Mníšku.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Tomáš Horáček, se svolením HZS LK

Štítky doprava, nehoda, IZS, hasiči, záchranka, policie, Mníšek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Auto v plamenech a tři zranění, jednoho transportoval do nemocnice vrtulník. To je bilance nehody v Mníšku  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.