Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Řidič přehlédl blikající sanitku. Zranil sebe i sestru

Dvě zraněné osoby, škoda skoro čtvrt milionu korun a poškozený dům. To je výsledek včerejší večerní nehody v Arnolticích. Jednačtyřicetiletý řidič golfu tam přehlédl při odbočování na silnici vedoucí na Habartice projíždějící sanitku. Její řidič už střetu nemohl nijak zabránit a do auta jedoucího od Bulovky naboural.

„Řidič nedal přednost po hlavní silnici od Frýdlantu přijíždějícímu sanitnímu vozu značky Volkswagen Transporter se zapnutým výstražným zařízením a vjel mu do jízdní dráhy. Sanita následně nabourala do jeho boku a tento náraz golf odhodil na rodinný domek,“ dodala mluvčí policie Ivana Baláková.


Zdemolovaný Glof se zastavil až o dům. Foto: Policie ČR

Při nehodě utrpěli lehčí zranění zdravotní sestra ze sanitního vozu a řidič golfu. „Oba byli ošetřeni ve frýdlantské nemocnici,“ uzavřela policejní mluvčí. Podle ní je škoda na obou vozidlech vyčíslena na bezmála čtvrt milionu.

Štítky Volkswagen Golf, Nemocnice Na Bulovce, Arnoltice, Habartice, Policie České republiky, Frýdlant, Volkswagen Transporter

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič přehlédl blikající sanitku. Zranil sebe i sestru  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.