Počasí dnes18 °C, zítra17 °C
Pondělí 23. září 2024  |  Svátek má Berta
Bez reklam

Ráno si vyzvedl řidičák, odpoledne babičky auto. Večer shořelo

Tak tomu se říká vstát levou nohou. Na včerejšek asi dlouho nezapomene osmnáctiletý mladík, který si včera ráno vyzvedl řidičák. Jelikož ještě nemá své auto, na první projížďku si půjčil babičky letitou škodovku. Tu mu ale ještě před půlnocí zdemoloval o dva roky starší řidič BMW, který pomalu jedoucí „stodvácu“ přehlédl.

K nehodě došlo ve 23:20 u Bohatic na Českolipsku. „Na přímém úseku silnice se řidič BMW dostatečně nevěnoval řízení a nevšiml si, že před ním jedoucí řidič osobního vozidla značky Škoda 120 má problémy. Vozidlo mu totiž v průběhu jízdy začalo vypovídat službu, což ho donutilo  výrazně snížit rychlost,“ řekla mluvčí policie Ivana Baláková. Ani jeden z řidičů už střetu nedokázal zabránit. Bezprostředně poté začala škodovka hořet a plameny ji kompletně pohltily.

Její řidič naštěstí stačil včas vozidlo opustit. „Do nemocnice ho zdravotníci převezli s otřesem mozku a dalšími lehčími zraněními, které utrpěl vlivem nárazu vozidel,“ dodala mluvčí.

Podle policie se jedná o osmnáctiletého mladíka, který si svůj řidičský průkaz vyzvedl po absolvování autoškoly teprve včera ráno. Vlastní auto ještě nemá, a proto si na svou první projížďku půjčil od babičky její škodovku. Po včerejší nehodě z ní nic nezbylo. Majitelce vznikla škoda ve výši 10 tisíc korun a řidiči BMW zhruba 25 tisíc korun.

Štítky BMW, okres Česká Lípa, Bohatice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ráno si vyzvedl řidičák, odpoledne babičky auto. Večer shořelo  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.