Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Pátek 20. září 2024  |  Svátek má Oleg
Bez reklam

Tragická nehoda. Spolujezdkyně nepřežila srážku s kamionem

Spolujezdkyně z osobního auta nepřežila dnes srážku s kamionem na křižovatce silnic 9 a 38 u Jestřebí na Českolipsku. Místo nehody je kvůli vyšetřování neprůjezdné. Řidiče auta se středně těžkým poraněním vrtulník přepravil na traumacentrum do liberecké nemocnice.

"Má poranění břicha a hrudníku," uvedla mluvčí krajské záchranky Lenka Moravcová. Spolujezdkyně z osobního auta zemřela na místě nehody. Řidič nákladního vozidla zraněn nebyl. Ani jeden z řidičů nebyl podle dechové zkoušky pod vlivem alkoholu.

Nehoda se stala kolem 13:00. "Řidič s nákladním vozidlem přijížděl ke křižovatce od Provodína a nedal přednost osobnímu vozidlu, jedoucímu ve směru od Mladé Boleslavi na Českou Lípu," uvedla mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Podle prvotních informací byl při nehodě zraněn ještě jeden muž, to se ale nepotvrdilo. "Na místě jsme sice ošetřili ještě jednoho člověka, to ale s nehodou vůbec nesouviselo. Jel s lehčím poraněním do nemocnice, a když kvůli nehodě uvízl v koloně, tak vyhledal pomoc u našich záchranářů," uvedla Moravcová.

Zdroj: ČTK

Štítky Krajská nemocnice Liberec, okres Česká Lípa, Jestřebí, havárie, Provodín, Mladá Boleslav, Česká Lípa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tragická nehoda. Spolujezdkyně nepřežila srážku s kamionem  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.