Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

FOTO: Silnici na Liberec blokovala nehoda. Dvě auta skončila v lese

Kuriózní nehoda u Bílého Kostela nad Nisou zastavila včera odpoledne provoz na frekventované silnici I/13. Ze zatím neznámého důvodu tam vylétla ze silnice dvě auta. V nich se po pádu ze stráně poranila trojice cestujících, které musela do liberecké nemocnice převézt záchranná služba.

Hasiči museli nejprve ve špatně přístupném terénu zajistit auta proti převrácení. „V jednom z nich našli nádobu s chemickým přípravkem. Druhá nádoba byla prázdná a také nepoškozená. Pro jejich vyproštění hasiči provedli za pomocí hydraulického vyprošťovacího zařízení odstranění zadních dveří a obě vyndali mimo havarované vozidlo,“ řekl velitel hrádeckých hasičů, kteří na místě zasahovali společně s profesionály z Liberce a Jablonného v Podještědí.

Celý zásah se protáhl na téměř čtyři hodiny. Hasiči museli obě auta z lesa vytáhnout za pomoci jeřábu. Přesnou příčinu nehody zjišťují policisté.

Foto: Hasiči Hrádek nad Nisou
 

Štítky havárie, Liberec, Krajská nemocnice Liberec, Bílý Kostel nad Nisou, silnice, Jablonné v Podještědí, Hrádek nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Silnici na Liberec blokovala nehoda. Dvě auta skončila v lese  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.