Počasí dnes18 °C, zítra27 °C
Pátek 5. července 2024  |  Svátek má Státní svátek - Cyril a Metoděj
Bez reklam

Dopravní podnik odměňoval cestující platící bezkontaktní kartou

Letní selfie soutěž s dopravním podnikem, ČSOB a MasterCard zná své vítěze. Placení bezkontaktní platební kartou se vyplatilo především Martině Petrákové, která vyhrála ubytování na Ještědu a Jaroslavu Vlčkovi, který vyhrál iPad. Soutěžit mohl každý, kdo při platbě za jízdné v tramvaji použil svoji bezkontaktní platební kartu a nahrál unikátní kód z jízdenky spolu s vlastní selfie z hromadné dopravy na připravené webové stránky s označení www.jizdenkykartou.cz.

Vítězka soutěže měla z hlavní ceny dvojnásobnou radost. „Je to moje první vítězství v soutěži, nikdy jsem ještě nic nevyhrála,“ řekla. Jízdenku, která jí vynesla ubytování na Ještědu koupila kartou v tramvaji. Naopak vítěz iPadu, Jaroslav Vlček, zakoupil jízdenku v platebním automatu ve Fügnerově ulici.

„Od soutěže jsme očekávali nejen zábavu pro cestující, ale také důležitou zpětnou vazbu, zda jsme v rozšiřování nabízených služeb zvolili správný produkt pro naše zákazníky a ukázalo se, že ano,“ zhodnotil soutěž ředitel dopravního podniku, Luboš Wejnar.

Soutěž trvala do konce srpna. Hodnotné ceny do soutěže věnovaly společnosti MasterCard a ČSOB, které zajišťují možnosti platby jízdného ve vozech MHD a vybraných automatech v Liberci, Plzni a Brně. Kromě hlavních cen se soutěžilo také o mobilní telefony nebo přednabité platební karty „NAPKY“.

„Máme velkou radost, že si obyvatelé i návštěvníci Liberce tak rychle oblíbili platby za jízdenky bezkontaktní platební kartou,“ dodal Matouš Michněvič, ředitel pro produkty, MasterCard.

Štítky soutěž, dopravní společnost, MasterCard, platba, Jaroslav Vlček, Československá obchodní banka, iPad, Ještěd, Liberec, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dopravní podnik odměňoval cestující platící bezkontaktní kartou  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.