Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Silnice blokovaly desítky nehod, bouralo se v celém kraji

Mokré silnice evidentně nesvědčí řidičům, kteří během uplynulých čtyřiadvaceti hodin způsobovali jednu nehodu za druhou. V drtivé většině šlo o lehčí nehody, které skončily maximálně lehkými poraněními a pomačkanými plechy. Například hasiči zasahovali od včerejška do dnešního rána u dvou desítek nehod.

K několika nehodám došlo během včerejška na rychlostce mezi Libercem a Turnovem. Hned ráno zde havarovala čtyři osobní auta. „Na místě zasahovali profesionální hasiči ze stanice Turnov společně s dobrovolnou jednotkou Turnov. V této sestavě vyjeli na R35 také odpoledne k nehodě dodávky a autobusu,“ řekla mluvčí hasičů Zdenka Štrauchová.

Tři lehká zranění si vyžádala včerejší nehoda dvou osobáků v Kozákovské ulici v Semilech. V nedaleké Jilemnici naopak bez zranění vyvázla posádka auta, které skončilo po třetí hodině odpolední na střeše. K dalším nehodám došlo také na Českolipsku.

VIDEO: Provoz na Frýdlant blokovala nehoda u Dětřichova

Série nehod pokračovala i dnes dopoledne, auto v příkopě bylo hasičům hlášeno v části obce Stará Lípa, liberečtí profesionální hasiči byli přivoláni do části obce Záskalí, kde Ford Fiesta skončil na střeše mimo komunikaci.

Nehoda osobního automobilu na boku v Pertolticích pod Ralskem dnes po deváté hodině zaměstnala profesionální hasiče z Jablonného v Podještědí a dobrovolnou jednotku Mimoň.

Štítky havárie, hasič, Turnov, Liberec, Semily, Jilemnice, okres Česká Lípa, Frýdlant, Stará Lípa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Silnice blokovaly desítky nehod, bouralo se v celém kraji  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.