Počasí dnes19 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Policie hledá svědky čtvrteční tragické nehody. Neprojížděli jste kolem?

O čtvrteční tragické nehodě mezi Libercem a Chrastavou jsme vás informovali už včera. Kriminalisté teď hledají svědky události, kteří by pomohli objasnit okolnosti nehody, při které zemřel starší muž. Ten podle všeho chtěl v zatáčce u Svárova své porouchané Suzuki zkontrolovat. To se mu ale stalo osudným, když jeho i auto se spolujezdkyní smetla projíždějící dodávka.

„Řidič dodávky s největší pravděpodobností přehlédl osobní vozidlo Suzuki Swift, s kterým jeho řidič zastavil u krajnice kvůli poruše a ve chvíli, kdy se muž snažil zjistit příčinu poruchy auta a pohyboval se za jeho zadní částí, do něho narazil,“ dodala mluvčí policie Vlasta Suchánková.  

Jelikož k nehodě došlo v dopravní špičce a k tomu na velmi frekventovaném tahu na Děčín, předpokládají policisté, že nehodu mohl vidět někdo z kolemjedoucích řidičů. „Kromě spolupráce se soudním znalcem z oboru silniční dopravy přivítají i informace od jiných řidičů, kteří nehodu viděli,“ uzavřela Suchánková. Svědci se můžou hlásit na bezplatnou linku 158.

Foto Michael Daněk

Štítky havárie, Suzuki, Liberec, Chrastava, Svárov, Suzuki Swift, Děčín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá svědky čtvrteční tragické nehody. Neprojížděli jste kolem?  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.