Počasí dnes27 °C, zítra25 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

SJÍZDNOST: Ve Vaňurově ulici prasklo potrubí, v přilehlých ulicích může být náledí

Na silnicích v Libereckém kraji se dnes ráno a dopoledne místy může vyskytovat náledí a ojediněle mrznoucí mlhy. Vozovky jsou mokré nebo vlhké a teploty jsou kolem nuly. Vyplývá to z informací silničářů a meteorologů.

Na kluzké silnici ráno kolem 05:30 narazilo auto do svodidel na průtahu Liberce, u sjezdu nedaleko obchodního centra Nisa. V noci také prasklo vodovodní potrubí ve Vaňurově ulici v Liberci. Policie kvůli tomu varuje před možností tvorby náledí v ulicích Metelkova, Františkovská, Hraniční a Vaňurova.

Dopravu na Liberecku kolem 6:15 zkomplikovala hromadná nehoda pěti osobních aut na rychlostní silnici R35 u Hodkovic nad Mohelkou. V jejím důsledku byl dočasně přerušen provoz ve směru od Turnova na Liberec. Podle krajské mluvčí libereckých hasičů Zdenky Štrauchové si nehoda vyžádala dva zraněné.

Výstraha meteorologů před náledím platí do 09:00, mrznoucí mlhy se místy mohou vyskytovat i dopoledne. Jinak by mělo být v Libereckém kraji skoro jasno až polojasno. Nejvyšší denní teploty budou od dvou do pěti stupňů Celsia, na horách od nuly do tří stupňů.

Autoři

Štítky Liberecký kraj, Liberec, Lužická Nisa, Hodkovice nad Mohelkou, Turnov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SJÍZDNOST: Ve Vaňurově ulici prasklo potrubí, v přilehlých ulicích může být náledí  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.