Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

SJÍZDNOST: Dopravu na severu Čech ráno místy komplikují mlhy

Dopravu v Libereckém a Ústeckém kraji ráno místy komplikují mlhy, ojediněle mohou silnice i namrzat. Vyplývá to z informací na dopravním webu Ředitelství silnic a dálnic. V horách v noci teploty klesly mírně pod nulu, silnice v obou krajích jsou převážně holé a vlhké.

Varování před mlhou platí i pro dálnici D8 na Ústecku, zvýšenou opatrnost doporučují silničáři také na rychlostní silnici z Liberce do Turnova.

Český hydrometeorologický ústav očekává, že na Štědrý den bude na severu Čech oblačno až zataženo, ojediněle se budou vyskytovat mlhy nebo mrholení, přes den místy může být až polojasno. Teploty přes den dosáhnou čtyř až sedmi stupňů Celsia, v místech s déletrvajícím slunečním svitem bude až kolem deseti stupňů. Na horách bude od jednoho do čtyř stupňů.

Autoři | Foto pixabay.com/CC0 Public Domain

Štítky Česko, Ústecký kraj, Ředitelství silnic a dálnic, Liberecký kraj, Štědrý den, Český hydrometeorologický ústav, Liberec, Turnov, Dálnice D8, silnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SJÍZDNOST: Dopravu na severu Čech ráno místy komplikují mlhy  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.