Počasí dnes11 °C, zítra11 °C
Pondělí 30. září 2024  |  Svátek má Jeroným
Bez reklam

SJÍZDNOST: Na Liberecku stále sněží, silničáři proto doporučují opatrnost

V Libereckém kraji napadlo přes noc až šest centimetrů sněhu a místy se stále objevují sněhové přeháňky. Vrstva sněhu je i na hlavních tazích, silničáři proto doporučují opatrnost. Všechny silnice jsou průjezdné, na Liberecku však stále zůstává pro kamiony nad šest tun uzavřena silnice třetí třídy přes Oldřichovské sedlo na Raspenavu.

Na většině území Libereckého kraje bylo ráno skoro zataženo nebo zataženo, místy sněžilo. Teploty se pohybovaly od minus čtyř do minus devíti stupňů Celsia. Foukal jen slabý vítr. I přes den by měly podle meteorologů zůstat teploty pod nulou, bude ale ustávat sněžení a mraků má ubývat.

Hlavní tahy v Libereckém kraji byly ráno většinou mokré po chemickém ošetření, v místech se sněžením zůstával na vozovkách rozbředlý sníh a motoristé by tam měli být zvlášť opatrní. Na silnicích nižších tříd je ujetá vrstva sněhu krytá posypem. Policie ráno řešila dvě dopravní nehody, obě se obešly bez zranění. Přímo v Liberci u nemocnice do sebe narazila dvě auta, u Stružince na Semilsku se zase vůz střetl s divočákem.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Liberecký kraj, silnice, Raspenava, Liberec, okres Semily

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SJÍZDNOST: Na Liberecku stále sněží, silničáři proto doporučují opatrnost  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.