Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

SJÍZDNOST: V Libereckém kraji se objevují mlhy, které mohou namrzat

V Libereckém kraji napadlo do rána kolem tří, v horských oblastech někde až pět centimetrů sněhu. Nyní nesněží, místy se ale objevují mlhy, které mohou na vozovkách namrzat. Zejména v horských oblastech mohou navíc ještě i na hlavních tazích ležet zbytky rozbředlého sněhu, silničáři proto doporučují opatrnost.

V Libereckém kraji je dnes ráno většinou polojasno až zataženo. Teploty se pohybují pod nulou, na Českolipsku klesají až k minus čtyřem stupňům. Podle meteorologů by dnes sněžit mělo jen ojediněle, zejména na horách a k večeru by se měla obloha vyjasňovat.

Hlavní tahy v kraji jsou dnes ráno většinou holé a po chemickém ošetření mokré, v horách mohou být zbytky rozbředlého sněhu. Všechny silnice jsou průjezdné a sjízdné, žádné problémy podle policie hlášeny nejsou, jen u Frýdlantu se na silnici 13 střetlo auto se zvěří. Pozor by si měli dát motoristé na silnicích nižších tříd, hlavně v horách na nich leží zledovatělá vrstva sněhu.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Liberecký kraj, silnice, okres Česká Lípa, Frýdlant

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SJÍZDNOST: V Libereckém kraji se objevují mlhy, které mohou namrzat  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.