Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Úterý 7. května 2024  |  Svátek má Stanislav
Bez reklam

Rozzuřený řidič po nehodě u Václavic napadl německého motocyklistu

Liberečtí dopravní policisté se už od nedělního večera zabývají nehodou, ke které došlo u Václavic poblíž Hrádku nad Nisou. Tam po sedmé hodině večerní havarovala dvě auta. Podstatnou roli hrál v události německý motocyklista, který přesto, že nehavaroval, skončil společně s pěti účastníky nehody v rukou lékařů. Pojďme si ale kuriózní událost shrnout postupně.

Ve směru od Chrastavy na Hrádek nad Nisou jela řidička Fiatu Stilo, která podle všeho na dlouhé rovince začala předjíždět moped Yamaha s německou poznávací značkou. Při předjíždění dostala smyk a havarovala vpravo do příkopu. „Při nehodě utrpěla lehké zranění jak řidička vozidla, tak i její spolujezdkyně na předním sedadle. Obě dvě ženy převezla záchranná služba na ošetření do Krajské nemocnice Liberec,“ řekla mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

PSALI JSME: Nehoda u Hrádku nad Nisou se neobešla bez zranění

Ve stejném směru jízdy jel za Fiatem další řidič ve Fordu Mondeo. Ten nestačil včas zareagovat na nehodu a strhnul řízení vpravo a i on havaroval. Řidič vyvázl bez zranění, jeho tři spolujezdci ale skončili v nemocnici.  

„Ke střetu vozidel mezi sebou či ke střetu vozidla s mopedem ale nedošlo,“ doplnila mluvčí.

Za normálních okolností by tímto kuriózní nehoda skončila.  Řidič Mondea ale bezprostředně po nehodě zbil motocyklistu, který u nehody zastavil. Německý svědek nehody schytal několik ran pěstí do obličeje a na místě ho musel ošetřit lékař.

„Důvod, proč řidič Mondea řidiče mopedu takto napadl, nyní prověřují policisté z obvodního oddělení v Hrádku nad Nisou, kteří se v tuto chvíli protiprávním jednáním zabývají,“ uzavřela Šrýtrová.

Škoda je předběžně vyčíslena na 90 tisíc korun. Obě vozidla policisté zajistili k dalšímu zkoumání pro případ vyloučení technické závady na nich.
 

Foto HZSLK

Štítky havárie, Václavice, Hrádek nad Nisou, úraz, Yamaha, Krajská nemocnice Liberec, Fiat, Fiat Stilo, Chrastava, Ford Mondeo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Martin Nejedlo

další důkaz že ŽENSKÁ ZA VOLANT prostě NEPATŘÍ!!!!!na ROVNÝ silnici při předjíždění MOPEDU dostane smyk..are you kidding me?!?!

Úterý, 16. února 2016, 15:39Odpovědět

Rozzuřený řidič po nehodě u Václavic napadl německého motocyklistu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.