Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Vážná nehoda na Českolipsku. Řidiče museli hasiči z vraku auta vystříhat

Vážná dopravní nehoda zastavila dnes po sedmé hodině ranní provoz na hlavním tahu vedoucím přes Jezvé na Českolipsku. Na frekventované silnici se střetla dvě osobní auta, řidič jednoho zůstal ve vozidle po nehodě zaklíněn. Oznamovatel na tísňovou linku navíc uvedl, že auto začíná hořet, což se naštěstí nepotvrdilo.

„Požár vozidla nebyl následně potvrzen, z chladiče havarovaného auta stoupala pára, což bylo zpočátku oznamujícím člověkem považováno za požár,“ řekla mluvčí hasičů Zdenka Štrauchová.

Hasiči museli na místě předvést takřka hodinářskou práci, když museli z automobilu ustřihnout středový sloupek a dveře a pomocí rozpínáku vyprostit řidiče. Při nehodě se zranila dohromady trojice osob. „Další cestující z malého nákladního auta zdravotníci prohlédli a ponechali na místě,“ dodala mluvčí.

Silnice byla kvůli odklízení následků nehody a vyšetřování zhruba hodinu uzavřena. Před půl devátou policisté obnovili provoz alespoň kyvadlově.

Foto HZSLK

Štítky okres Česká Lípa, havárie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vážná nehoda na Českolipsku. Řidiče museli hasiči z vraku auta vystříhat  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.