Počasí dnes27 °C, zítra25 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

FOTO: Silnice v Zeleném Údolí se proměnila v kluziště, havarovala tam záchranka i hasiči

Ulice Seniorů v Liberci by dnes mohla sloužit k tréninku bobistů. V klesání mezi zástavbou na okraji města dnes lehce havarovalo několik aut včetně vozidla záchranné služby a dvou hasičských aut. Podle informací z místa byla pod vrstvou sněhu souvislá vrstva ledu, na které se auta stala neovladatelnými. V nemocnici skončila jedna kolemjdoucí, kterou na chodníku srazilo neovladatelné auto.

K nehodě došlo ve středu odpoledne. „Řidič projíždějícího auta v této ulici srazil chodkyni.Při příjezdu na místo také lehce havarovalo vozidlo záchranné služby a auto hasičů,“ řekla mluvčí policie Dagmar Sochorová. Žena, kterou auto srazilo, utrpěla těžká poranění. 

"Hasiči zajistili vůz proti pohybu, pomocí hydraulického rozpínáku auto nadzvedli a ženu vyprostili. V prvních chvílích pomáhali záchranářům také kolemjdoucí," doplnila mluvčí hasičů Zdenka Štrauchová.

Podle informací od čtenáře mělo ve stejném místě havarovat také policejní auto, to ale mluvčí policie nepotvrdila. „Na místě stále probíhá vyšetřování, podrobnosti k nehodě tedy zatím nejsou k dispozici,“ řekla po páté hodině odpolední mluvčí. Výše škod je v šetření.

Foto Dalibor Danda

Štítky Zelené údolí, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Silnice v Zeleném Údolí se proměnila v kluziště, havarovala tam záchranka i hasiči  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.