Počasí dnes18 °C, zítra20 °C
Neděle 12. května 2024  |  Svátek má Pankrác
Bez reklam

Opilý řidič spadl se svým autem do příkopu. Při vyjíždění naboural Octavii řidiči, který mu chtěl pomoci

Hodně kuriózní nehodu vyšetřují od pondělí policisté z Tanvaldu. Na jedné z křižovatek tam havaroval řidič Toyoty Yaris, když nezvládl řízení a se svým autem spadl do příkopu. Za volantem přitom neměl co dělat, jelikož se před jízdou pořádně posilnil alkoholem. Na to by se ale nejspíš nepřišlo, kdyby při snaze vyjet z příkopu nenaboural do auta, které za ním zastavilo, aby mu pomohlo.

„Řidič při couvání přehlédl stojící vozidlo Škoda Octavia, jehož řidič na místě zastavil, aby řidiči vozu sjetého v příkopu pomohl. Policisté u obou řidičů provedly dechové zkoušky na alkohol. U řidiče vozidla Škoda Octavia byl výsledek této zkoušky negativní. Řidiči vozu Toyota Yaris však v dechu naměřili hodnotu alkoholu 2,17 promile,“ dodala mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Při nehodě se naštěstí nikdo nezranil a škoda je vyčíslena na 8 tisíc korun. Za hazardování pod vlivem alkoholu teď ale řidiči policisté odebrali řidičský průkaz a hrozí mu až tři roky za mřížemi.

Foto Policie ČR

Štítky Škoda Octavia, alkohol, Toyota Yaris, Tanvald

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý řidič spadl se svým autem do příkopu. Při vyjíždění naboural Octavii řidiči, který mu chtěl pomoci  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.