Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Pátek 20. září 2024  |  Svátek má Oleg
Bez reklam

Srážka tří aut uzavřela dnes na dvě hodiny silnici 9 v Zahrádkách

Frekventovanou silnici 9 z České Lípy na Mladou Boleslav zablokovala dnes dopoledne na více než dvě hodiny srážka dvou osobních aut a jednoho nákladního u Zahrádek na Českolipsku. Jednoho ze zraněných řidičů museli hasiči ze zdemolovaného vozu vyprostit. Dva lidé byli s lehkým zraněním odvezeni do nemocnice v České Lípě, další dva ošetřili zdravotníci na místě, sdělila dnes mluvčí Hasičského záchranného sboru Libereckého kraje Zdenka Štrauchová.

Nehoda se stala krátce před 09:30. "Ve směru od České Lípy na Doksy projížděl přes Zahrádky řidič osobního vozu Opel Corsa a ze zatím nezjištěných důvodů vjel v pravotočivé zatáčce do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím nákladním autem Iveco," popsala nehodu českolipská policejní mluvčí Ivana Baláková. Náraz malého opla odmrštil zpět, kde se ještě střel se Škodou Octavia jedoucí také od České Lípy.

Podle mluvčí záchranné služby Lenky Moravcové byli dva účastníci nehody odvezeni do českolipské nemocnice. "Oba utrpěli lehčí zranění, jeden hrudníku, druhý hlavy," řekla.

"Vyprošťovaný řidič z osobního automobilu cestoval společně se svým psem, o toho se během zásahu starali hasiči," dodala mluvčí hasičů Zdenka Štrauchová.

Štítky Česká Lípa, Hasičský záchranný sbor, Liberecký kraj, Mladá Boleslav, okres Česká Lípa, silnice, Iveco, Opel, Doksy, Opel Corsa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Srážka tří aut uzavřela dnes na dvě hodiny silnici 9 v Zahrádkách  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.