Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 13. června 2024  |  Svátek má Antonín
Bez reklam

Jarní počasí láká na silnice motorkáře, jejich nehod rapidně přibývá

Jarní počasí láká na silnice motorkáře, s čímž přímo úměrně přibývá jejich nehod. Další taková vážná nehoda zaměstnala záchranáře poslední dubnový den odpoledne na Turnovsku. Osmadvacetiletý motocyklista na stroji BMW nezvládl včas zareagovat na před ním brzdící automobil a havaroval. Zranil přitom sebe i spolujezdkyni.

„Muž za řídítky motocyklu následně položil svůj stroj na bok na silnici. Přitom utrpěli blíže nespecifikované zranění on i jeho o rok mladší spolujezdkyně. Oba pak přepravili na ošetření do nemocnice zdravotníci zdravotnické záchranné služby,“ řekla mluvčí policie Ivana Baláková.

K nehodě došlo před čtvrtou hodinou odpolední ve směru od Turnova na Sedmihorky u obce Karlovice. „Motocyklista nestačil včas a adekvátně zareagovat na motorové vozidlo, jehož řidič v důsledku dopravní situace zabrzdil, prudce na poslední chvíli sešlápl brzdu a dostal se do smyku,“ potvrdila mluvčí.

Foto pixabay.com

Štítky silnice, havárie, BMW, Turnov, Sedmihorky, Karlovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jarní počasí láká na silnice motorkáře, jejich nehod rapidně přibývá  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.