Počasí dnes11 °C, zítra10 °C
Úterý 1. října 2024  |  Svátek má Igor
Bez reklam

Neznámý zloděj se během jediné noci vloupal do devíti garáží v Růžodole

Vloupání do garáží řeší policisté celkem pravidelně, že by ale někdo během jediné noci vylomil zámek u devíti garáží v jedné ulici a způsobil během pár hodin škodu za 330 tisíc korun, to už tak běžné není. Takový případ leží na stole libereckých kriminalistů od sobotního rána, kdy celkem devět majitelů garáží v ulici U Letky v Růžodole čekalo nemilé překvapení.

„Do garáží se zloděj dostával po násilném překonání železných vrat. Při takovém množství napadených garáží si odnesl věci pouze ze dvou z nich,“ řekla mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová. V jedné garáži vzal 270 litrů nafty v plastových kanystrech a ve druhé garáži ho zaujalo v zaparkovaném autě autorádio. Z ostatních garáži naštěstí nic neodnesl, ale přesto způsobil velké škody na poškozených vratech. „V tomto případě škoda na poškozeném zařízení garáží převýšila škodu na odcizených věcech,“ dodala mluvčí. Škoda je podle ní vyčíslena na 330 tisíc korun.

Policisté pátrají nejen po zloději, ale také po ukradeném autorádiu. Pokud se jim pachatele podaří dopadnout, hrozí mu až dva roky za mřížemi.

Foto pixabay.com

Štítky garáž, Růžodol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neznámý zloděj se během jediné noci vloupal do devíti garáží v Růžodole  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.