Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Nebezpečné místo u hlavního turnovského náměstí konečně upraví

Už od pondělí se začne v Turnově upravovat jedno z nejhorších míst. Změní se nájezd z Hluboké ulice na Náměstí Českého ráje. Jde hlavně o přechod, který je velmi vytížený, stejně jako Hluboká ulice, často zde dochází k nebezpečným situacím. Přechod se nyní posune, vznikne nový chodník a vyroste zde i zábradlí.

Stávající přechod se posune více do náměstí. „Zároveň bude rozšířen chodník, který bude zabezpečen zábradlím. Podle zpracované projektové dokumentace budou také přemístěny kanalizační vpusti a veřejné osvětlení společně se svislým dopravním značením,“ informuje Městský úřad Turnov.

Pro Turnováky to ale znamená samozřejmě i dopravní komplikace. Už od pondělí bude uzavřen vjezd do ulice Antonína Dvořáka. Což ještě není nejhorší, od 17. sprna se ale uzavře jedna z nejdůležitějších turnovských ulic – Hluboká. Projdou zde pouze chodci, pro které zůstane otevřena vždy jedna strana ulice.

Autoři | Foto Google maps

Štítky Turnov, Český ráj, Antonín Dvořák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nebezpečné místo u hlavního turnovského náměstí konečně upraví  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.