Počasí dnes18 °C, zítra14 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Vážná nehoda na okraji Mníšku zastavila provoz na silnici do Frýdlantu, minimálně jeden zraněný

Silnici mezi Mníškem a Frýdlantem uzavřela dnes po čtvrté hodině odpolední vážná nehoda Škody Fabia, která havarovala do stromu. Její řidička i spolujezdkyně utrpěly velmi vážná poranění, se kterými je transportovala letecká záchranná služba do Krajské nemocnice Liberec. Z vraku vozidla museli jednu z žen vystříhat hasiči. Po nezbytně nutnou dobu musela být frekventovaná silnice uzavřena, doprava mezi Libercem a Frýdlantem kolabovala.

"Fabie pravděpodobně nepřizpůsobila rychlost povaze a stavu mokré vozovky a  při výjezdu z obce Mníšek tak nezvládla průjezd pravotočivou zatáčkou. S vozidlem vyjela mimo vpravo komunikaci, kde následně levým bokem vozidla narazila do vzrostlého stromu," shrnula mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Při nehodě utrpěla těžké zranění řidička i její spolujezdkyně. "Dvě děti, které se ve vozidle nacházely, vyvázly z nehody naštěstí bez zranění. Obě zraněné ženy transportovala Zdravotnická záchranná služba do Krajské nemocnice Liberec," dodala mluvčí.

Vzhledem kvůli zdravotnímu stavu řidičky, nemohli policisté provést na místě orientační dechovou zkoušku na alkohol, vyžádali si proto odběr krve v nemocnici. Škoda na vozidle je předběžně vyčíslena na 100 tisíc korun. 

Foto David Kolář

Štítky Frýdlant, Mníšek nad Hnilcom, Krajská nemocnice Liberec, Škoda Fabia, Liberec, silnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vážná nehoda na okraji Mníšku zastavila provoz na silnici do Frýdlantu, minimálně jeden zraněný  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.