Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Z autobusu vytekla v centru Liberce nafta, tři auta na ní havarovala

Hodně kuriózní nehodu na frekventované Košické ulici v Liberci způsobila nafta, která ve čtvrtek odpoledne vytekla z jednoho z autobusů. Jeho řidič neodhadl odstup od obrubníku a kontaktem s ním vytrhl výpustní šroub na nádrži. Na vylité naftě pak havarovala tři osobní auta.

Ke kontaktu s obrubníkem došlo při najíždění z ulice Dr. Milady Horákové do Košické ulice. V ten moment projížděla ulicí také řidička Dacie Sandero, která na naftě jen s obtížemi zastavila u přechodu pro chodce. „Za ní jel řidič Octavie, který také ještě stačil zastavit. Vozidlo, které jelo v pořadí jako třetí za nimi, se díky vjetí na rozlitou naftu stalo neovladatelným a přední částí narazilo do zadní části vozidla Škoda. V důsledku střetu bylo vozidlo Škoda posunuto na před ním stojící Dacii,“ shrnula mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Při nehodě se naštěstí nikomu nic nestalo. Škoda na třech osobních automobilech se přibližuje k 80 tisícům korun. „Policisté provedli u všech účastníků dopravní nehody orientační dechové zkoušky na alkohol, které byly ve všech případech negativní,“ doplnila Šrýtrová. Podle ní si navíc za způsobení nehody vysloužil blokovou pokutu řidič autobusu.

Foto Dominik Svoboda

Štítky motorová nafta, Liberec, havárie, Milada Horáková, Dacia, ŠKODA AUTO a.s., Dacia Sandero, Škoda Octavia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petr Bedor

Ty jsi asi taky výběr, ale raději nepíšu z čeho !!!!!

Sobota, 6. srpna 2016, 11:32Odpovědět

Z autobusu vytekla v centru Liberce nafta, tři auta na ní havarovala  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.