Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Z Prahy do Liberce i v noci. RegioJet na trase doplní další autobusový dopravce

Na trasu mezi Libercem a Prahou vstupuje od dneška nový autobusový dopravce. Společnost Flixbus se pokusí narušit monopol dnes už tradičního RegioJetu, který mezi krajským městem a metropolí jezdí už jedenáct let se svými žlutými autobusy. Flixbus zatím nabídne pouze jeden spoj každým směrem denně a to v méně frekventované noční či ranní časy.

Flixbus bude vyjíždět vždy ve 23:40 z hlavního nádraží v Praze, pojede přes Florenc a do Liberce přijede v 1:20. V opačném směru pak vyjede ve 4:55 z autobusového nádraží v Liberci a na hlavním nádraží v Praze bude v 6:10. Cena jízdenky se pak pohybuje mezi 89 a 125 korunami.

Jízdenky pro nové spoje můžou cestující kupovat v prodejně FlixBusu na pražském autobusovém nádraží Florenc, na webových stránkách www.FlixBus.cz nebo přes bezplatnou mobilní aplikaci.

Německý dopravce FlixBus je mladá společnost působící v oblasti dálkové dopravy. Od roku 2013 nabízí ekologický způsob přepravy za dostupné ceny. V současnosti poskytuje meziměstskou autobusovou síť čítající 100 tisíc denních spojů do 900 destinací ve 20 zemích.

Foto FlixBus

Štítky Praha, Liberec, RegioJet, FlixBus, Florenc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z Prahy do Liberce i v noci. RegioJet na trase doplní další autobusový dopravce  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.