Počasí dnes19 °C, zítra17 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Nehoda skončila smrtí neosvětleného cyklisty. Pár minut před tím na něho upozorňoval další řidič

Tragicky skončila dopravní nehoda, která se stala v pátek kolem půl deváté večer na silnici číslo 38 mezi Bělou pod Bezdězem a městem Doksy. Řidič Peugeotu srazil devětašedesátiletého muže, který po krajnici vedl jízdní kolo. Při srážce s autem utrpěl velmi vážná zranění, kterým přímo na místě nehody podlehl.

„Příčinu dopravní nehody i míru zavinění jednotlivých účastníků zjišťují dopravní policisté. Podle zatím prvotních informací nebylo jízdní kolo nijak osvětlené, a zřejmě ani muž na sobě neměl žádné reflexní prvky, díky kterým by ho mohli řidiči vidět,“ shrnula mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Shodou okolností přijali policisté na lince 158 krátce před oznámením této nehody telefonát jiného řidiče, který upozorňoval na neosvětleného muže vedoucího jízdní kolo, kterého na poslední chvíli viděl a naštěstí se mu vyhnul. „Než stačili policisté přijet na místo, hlásilo operační středisko zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje nehodu se smrtelným zraněním muže s jízdním kolem,“ uzavřela mluvčí. Je tedy velmi pravděpodobné, že se jednalo o téhož muže s jízdním kolem, kterého srazil řidič dalšího auta.

Štítky jízdní kolo, Peugeot, Bělá pod Bezdězem, Liberecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nehoda skončila smrtí neosvětleného cyklisty. Pár minut před tím na něho upozorňoval další řidič  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.