Počasí dnes19 °C, zítra17 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Tramvaje do Lidových sadů nahradí v pondělí autobusy

Téměř celé pondělí se nesvezete tramvají mezi terminálem MHD ve Fügnerově ulici a Lidovými sady. Výluka na trati bude probíhat od čtvrté hodiny ranní do osmé hodiny večerní. Zastávka Muzeum-Galerie Lázně nebude po dobu uzavírky obsluhována.

„V daném úseku bude tramvajová doprava nahrazena autobusy s označením X2 a X3. Linky pojedou podle platných jízdních řádů,“ doplnila mluvčí dopravního podniku Martina Poršová.

Přestupní stanice mezi náhradní autobusovou dopravou do Lidových sadů a tramvajovou dopravou do Horního Hanychova bude Fügnerova. Náhradní doprava bude vedena odklonem ze zastávky Průmyslová škola ulicemi Klostermannova, Husova a Fibichova do náhradní zastávky Botanická zahrada u křižovatky ulic Fibichova a Masarykova, dále pokračuje přes zastávku Riegrova do Lidových sadů. V opačném směru pojede náhradní doprava po stejné objízdné trase.

Během výluky nepojedou spoje v 6:02, 18:40 a v 18:51 z Rybníčku do Lidových sadů, v 18:10 a 18:58 z Lidových sadů na Rybníček, v 6:41 a 19:43 z Rybníčku do Horního Hanychova. První tramvaj linky číslo 3 z Lidových sadů do Horního Hanychova odjíždí v 19:57, z Horního Hanychova do Lidových sadů v 19:47.

Foto Dominik Svoboda

Štítky sad, Liberec XIX-Horní Hanychov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tramvaje do Lidových sadů nahradí v pondělí autobusy  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.