Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Chodec narazil u Paláce Syner do projíždějící tramvaje. Nehoda zastavila provoz na trati

Tramvajovou dopravu na trati mezi terminálem v ulici Fügnerova a Lidovými sady blokovala dnes mezi půl osmou a půl devátou ranní nehoda. Podle prvních informací z místa chodec poblíž Paláce Syner nejspíš přehlédl projíždějící tramvaj a narazil do boku soupravy. Při nehodě utrpěl naštěstí jen lehké zranění.

„Neplánovaná výluka tak zastavila tramvaje na trati linek číslo 2 a 3 na hodinu,“ řekl doplnil dopravní ředitel dopravního podniku Oskar Zappe .

Na místo vyjeli okamžitě dopravní policisté. "Ve chvíli, kdy tramvaj projížděla přes vyznačený přechod pro chodce nacházející se v místech před hotelem Syner, vstoupil na něj ve směru od Syneru k ulici Moskevská šestapadesátiletý muž. Ten narazil do boční strany druhého vagónu soupravy," shrnula mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová. Chodce převezla z místa nehody na ošetření do Krajské nemocnice Liberec záchranná služba. 

Celá událost zůstává v šetření dopravní policie. Ta potvrdila, že chodec ani řidič tramvaje nebyl pod vlivem alkoholu. Provoz na tramvajových linkách se vrátil do normálu zhruba v 8:30.

Foto Dominik Svoboda

Štítky S group FACILITY MANAGEMENT, a.s., Syner, Krajská nemocnice Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dagmar Fejglová

Tak to je dobrý vtip. Chödec přehlédl patnáctimetrovou 5-ti tunovou tramvaj. Neměl náhodou na uších sluchátka a na očích brýle?

Čtvrtek, 13. října 2016, 12:45Odpovědět

Chodec narazil u Paláce Syner do projíždějící tramvaje. Nehoda zastavila provoz na trati  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.