Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Tragická nehoda na okraji Turnova si vyžádala jeden lidský život

Smrtí jednoho člověka skončila v sobotu před desátou hodinou večerní nehoda osobního auta na okraji Turnova na silnici I/35. Řidič nejspíš vjel svým automobilem na krajnici a náraz katapultoval jeho automobil na bok. Při nehodě utrpěl smrtelná zranění. Silnice bude podle dopravních informací uzavřena do nedělní půl druhé ranní.

Řidič osobního vozu podle policie při průjezdu pravotočivé zatáčky vyjel vlevo a narazil do středových svodidel, od kterých se odrazil a auto se dostalo ze silnice. "Zde narazil do dopravních značek a protisvahu, vlivem čehož se s vozem přetočil několikrát přes střechu a nakonec skončil na boku v protisměru. Části havarovaného vozidla zasáhly také autobus jedoucí v protisměru," řekla policejní mluvčí Dagmar Sochorová.

Řidič, který byl ve voze sám, na místě zemřel. Nikdo jiný zraněn nebyl. "K určení příčiny smrti řidiče byla nařízena soudní pitva. V tuto chvíli nelze vyloučit, že měl řidič při jízdě zdravotní problémy," dodala Sochorová. Silnice byla kvůli odklízení následků a vyšetřování havárie tři hodiny uzavřena.

Autoři

Štítky Turnov, havárie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tragická nehoda na okraji Turnova si vyžádala jeden lidský život  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.