Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Výměna svodidel na hlavním tahu z Liberce na Turnov se chýlí ke konci

Kolonám na silnici I/35 mezi Libercem a Turnovem brzy odzvoní. Rekonstrukce svodidel, která začala po prázdninách a omezila dopravu, se chýlí ke konci. V úterý skončí dopravní omezení ve směru na Prahu, v opačném směru by mělo být hotovo v průběhu listopadu.

Pokud počasí dovolí pokračovat v rekonstrukci, od 15. listopadu do konce měsíce, budou pokračovat práce na krajnicích v jízdním pásu Hodkovice – Rádelský mlýn. „V případě nástupu zimního období a nemožnosti pokračovat v rekonstrukci, bude neprodleně dopravní omezení odstraněno,“ říká Blanka Daníčková z tiskového oddělení krajského úřadu.

V místech, kde to šířka silnice dovoluje, je doprava vedena ve dvou zúžených jízdních pruzích tak, aby bylo možné předjíždění pomalu jedoucích auta. „Vzhledem k délce úseku a intenzitě provozu na silnici je pravidelně kontrolován stav dopravního značení. V závislosti na stavebních pracích budou v jejich průběhu provedeny změny v dopravním omezení,“ dodává Jan Čáp z odboru dopravy. 

Na dlouho si řidiči ale od dopravních omezení neodpočinou. V roce 2017 bude probíhat modernizace svodidel ve středním dělícím pásu i na krajnicích na navazujícím úseku I/35 Hodkovice nad Mohelkou – Ohrazenice.

Foto pixabay.com

Štítky Liberec, Turnov, silnice, Praha, Hodkovice nad Mohelkou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Výměna svodidel na hlavním tahu z Liberce na Turnov se chýlí ke konci  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.