Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Policisté hledají řidiče, který ve Stráži nad Nisou srazil chodce a z místa nehody ujel

Pomůžete policistům objasnit další nehodu, od které viník ujel? Tentokrát k ní došlo 22. října letošního roku v noci asi deset minut před jednou hodinou ve Stráži nad Nisou v ulici Neumannova. Bezohledný řidič s neznámým automobilem tam srazil chodce a z místa nehody ujel. Policisté pouze víc, že jel od Kateřinské ulice a že ke střetu došlo poblíž železničního přejezdu.

„Řidič z místa události odjel, aniž by splnil povinnosti mu dané zákonem. Chodec při střetu ovšem utrpěl zranění s předpokládanou dobou léčení do 42 dnů,“ řekla mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Svědci nehody můžou policistům jakékoliv informace sdělit na telefonním čísle 974 466 251 nebo na bezplatné lince 158. „Policisté přivítají především jakékoliv informace vedoucí k ustanovení neznámého řidiče a nezjištěného vozidla i k samotnému průběhu uvedené dopravní nehody,“ uzavřela mluvčí.

Foto Dominik Svoboda

Štítky Stráž nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté hledají řidiče, který ve Stráži nad Nisou srazil chodce a z místa nehody ujel  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.