Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Policisté pátrají po řidiči automobilu, do kterého naboural projíždějící autobus

Liberečtí policisté pátrají po neznámé řidiči, do jehož auta 18. listopadu narazil zhruba deset minut po poledni autobus vyjíždějící ze zastávky u křižovatky ulic Moskevská a Lipová. Řidič osobního auta z místa nehody odjel, aniž by čekal na příjezd policie. Muži zákona teď neznámého řidiče žádají, aby se přihlásil na lince 158 nebo na čísle 974 466 251.

„K nehodě došlo v moment, kdy ze zastávky městské hromadné dopravy Fügnerova vyjížděl řidič autobusu a přitom přehlédl projíždějící osobní vozidlo. Následně došlo ke střetu. Řidič neznámého z místa nehody odjel,“ potvrdil mluvčí policie Lubomír Brož.

Policisté, kteří dopravní nehodu šetří, žádají řidiče neznámého vozidla, který byl účastníkem dopravní nehody, ale i další svědky celé události, kteří se pohybovali v okolí zastávky Fügnerova, aby se přihlásili na telefonním čísle 974 466 251 nebo na bezplatné lince 158.

Foto Dominik Svoboda

Štítky Lubomír Brož

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté pátrají po řidiči automobilu, do kterého naboural projíždějící autobus  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.