Počasí dnes17 °C, zítra13 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Silnice namrzají. Teploty klesají až k minus sedmi stupňům Celsia

V Libereckém kraji jsou dnes ráno místy mlhy, které mohou na silnicích namrzat. Teploty klesají až k minus sedmi stupňům Celsia. Silničáři proto radí zvýšenou opatrnost. Pozor by si měli dát motoristé také v blízkosti lyžařských středisek, kde se na silnicích objevuje sníh z technického zasněžování.

Hlavní tahy jsou dnes většinou jen holé a po chemickém ošetření vlhké. Na silnicích nižších tříd hlavně v horských oblastech ale leží zledovatělá vrstva ujetého sněhu v níž jsou už vyjeté koleje. Řidiči by tam měli být zvlášť opatrní. Na silnicích je zatím klid, policie aktuálně řeší jedinou nehodu. Na silnici 38 u Bezdězu na Českolipsku skončilo auto po smyku mimo silnici. Obešlo se to bez zranění.

V Libereckém kraji je dnes ráno obloha většinou zatažená nízkou oblačností a bez srážek, místy jsou mlhy. Teploty se pohybují od minus sedmi do minus jednoho stupně. Podobné počasí vydrží podle meteorologů po celý den. Na horách a na Frýdlantsku by se mohla oblačnost protrhat.

Štítky silnice, Liberecký kraj, okres Česká Lípa, Bezděz, stupeň Celsia, Frýdlantsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Silnice namrzají. Teploty klesají až k minus sedmi stupňům Celsia  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.