Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Řidič přehlédl dvě chodkyně na přechodu, srazil je. Policie teď hledá svědky

Jablonečtí policisté hledají svědky včerejší vážné nehody, ke které došlo v Pražské ulici, u křižovatky s ulicí V Aleji. Řidič Fabie tam dvě minuty po poledni přehlédl ženu s dcerou přecházející po přechodu a obě ženy srazil.

„Žena ve snaze zabránit střetu s vozidlem ještě strhla dceru zpět, přičemž ovšem ještě došlo k jejich střetu s vozidlem a následnému pádu na vozovku. Obě byly převezeny na vyšetření do jablonecké nemocnice. Charakter jejich zranění a doba léčení jsou předmětem probíhajícího šetření,“ shrnula mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Policisté teď žádají případné svědky celé události, aby se přihlásili na telefonním čísle 974 474 254 nebo na bezplatné lince 158. Svědci mohou policisty kontaktovat také písemně prostřednictvím e-mailu jn.di.podatelna@pcr.cz. Policisté přivítají především jakékoliv informace k samotnému průběhu dopravní nehody.

Foto Dominik Svoboda

Štítky Škoda Fabia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič přehlédl dvě chodkyně na přechodu, srazil je. Policie teď hledá svědky  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.