Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Pozor, silnice namrzají! Teploty ráno klesaly až k minus 12 stupňům

V Libereckém kraji mohou silnice místy namrzat. Varování silničářů platí i pro hlavní tah z Liberce na Prahu, konkrétně pro úsek u Ohrazenic nedaleko Turnova. Vyplývá to z informací na dopravním webu. Teploty v kraji jsou ráno mezi minus třemi až minus 12 stupni Celsia. Místy jsou mlhy, které mohou na silnicích namrzat.

Zledovatělá vrstva sněhu krytá posypem je v na silnicích nižších tříd v horských oblastech. Hlavní tahy na Jablonecku a Semilsku jsou po chemickém ošetření mokré, na Liberecku a Českolipsku převážně suché a vymrzlé.

Podle předpovědi by dnes v kraji mělo být zataženo s nízkou oblačností, na horách a místy i jinde polojasno. Odpoledne a večer přibývání frontální oblačnosti. Nejvyšší denní teploty budou mezi dvěma až minus jedním stupněm Celsia, při zmenšené oblačnosti, zejména na Frýdlanstku, až čtyři stupně Celsia. Na horách by teploty měly zůstat i přes den pod nulou.

Autoři

Štítky silnice, Liberecký kraj, stupeň Celsia, Praha, Liberec, Turnov, Ohrazenice, okres Semily, okres Jablonec nad Nisou, okres Česká Lípa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pozor, silnice namrzají! Teploty ráno klesaly až k minus 12 stupňům  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.