Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Strážníci naháněli ulicemi Frýdlantu ujíždějící Opel. Zastavila ho až slepá ulička

Liberečtí strážníci společně se státními policisty mají za sebou další honičku. Před nedávnem naháněli ulicemi Frýdlantu řidiče Opelu Corsa, který ujížděl kvůli propadlé technické kontrole na svém voze. Jeho zběsilá jízda skončila poblíž zámeckého parku, kde zajel do slepé uličky.

„Řidič neuposlechl výzvy městské policie k zastavení a naopak začal ujíždět. Nereagoval ani na světelné zvukové zařízení policejního vozidla, ani na výzvy k zastavení z megafonu. Strážníci podezřelé vozidlo sledovali a řidič se snažil ztratit v pěších stezkách zámeckého parku. To se mu nepodařilo a nakonec zajel do slepé ulice k tenisovým kurtům,“ řekla mluvčí strážníků Daniela Bušková.

Řidič využil toho, že hlídka projížděla úzkými uličkami opatrně, aby autem nikoho nezranila. Tím se strážníkům na chvíli vzdálil a po zastavení auta u lávky na řece Smědé utekl směrem do parku. „Strážníci vozidlo zajistili pomocí „botičky“ a vydali se spolu s hlídkou Policie České republiky pátrat po pohybu podezřelého muže,“ dodala Bušková.

A chodit nemuseli daleko. Muž se záhy sám k oběma policejním hlídkám přihlásil. Dechovou zkouškou se u muže neprokázalo požití alkoholu a případ převzala republiková policie k dalším šetřením.

Foto MP Liberec

Štítky Frýdlant, Opel, Opel Corsa, Policie České republiky, Smědá

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Strážníci naháněli ulicemi Frýdlantu ujíždějící Opel. Zastavila ho až slepá ulička  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.