Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Silnice v Libereckém kraji mohou namrzat, místy v noci mrholilo

Silnice v Libereckém kraji jsou sjízdné se zvýšenou opatrností, místy v noci mrholilo nebo slabě sněžilo. Povrchy vozovek tak mohou být kluzké, vyplývá z informací na dopravním webu. Meteorologové varují, že se mrznoucí déšť s tvorbou ledovky nebo slabým sněžením může místy vyskytovat i dopoledne. Teploty jsou ráno mezi nulou a minus pěti stupni Celsia.

Varování před namrzlou vozovkou platí i pro hlavní tah z Liberce na Prahu, opatrní by měli být řidiči zejména v rizikových úsecích u Rádelského Mlýna, Žďárku a Ohrazenic. Na inertně udržovaných silnicích nižších tříd v horských oblastech je zledovatělá vrstva sněhu krytá posypem. Silnice v kraji jsou jinak převážně mokré nebo vlhké. Slabá vrstva sněhu je ale třeba na některých méně významných silnicích v krajském Liberci.

Ledovka zkomplikovala dopravu už v noci na Šébru. Během pátečního dopoledne museli policisté řešit pouze jedinou nehodu v Sametové ulici v Liberci, kde se střetla dvě auta.

Přes den by mělo být zataženo až oblačno. Večer se místy mohou objevit mrznoucí mlhy. Nejvyšší denní teploty budou od nuly do tří stupňů, na horách bude maximálně jeden stupeň Celsia.

Štítky Liberecký kraj, Liberec, Praha, Žďárek, Ohrazenice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Silnice v Libereckém kraji mohou namrzat, místy v noci mrholilo  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.