Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Hasiči se nezastavili ani o Vánocích. Už ráno je zaměstnala nehoda v Jablonecké ulici

Ani na Vánoce se hasiči v Libereckém kraji nenudili. Už od rána vyjížděli k několika událostem, celkový počet výjezdů se večer zastavil na čísle patnáct. Většinou je zaměstnaly popadané stromy, na Štědrý den ale nebyla nouze také o dopravní nehody. O jedné jste nás informovali i vy, čtenáři Liberecké Drbny.

Došlo k ní po půl sedmé ráno v Jablonecké ulici v Liberci, kde se střetl malý sypací traktor s autobusem a osobním autem. Příčinou nehody, při které se zranila dvojice osob, je mikrospánek.

K dalším nehodám došlo během dne na Semilsku. Jilemničtí profesionální hasiči společně s jilemnickou dobrovolnou jednotkou pomáhali odpoledne v Peřimově, kde osobní automobil vyjel ze silnice a převrátil se na střechu. Řidička neutrpěla žádné zranění.

Svůj vyprošťovací automobil museli hasiči použít na Semilsku, a to v Roprachticích. „Zde skončil osobní automobil zhruba 4 metry pod strání. Nehoda se taktéž obešla bez zranění,“ dodala mluvčí hasičů Zdenka Štrauchová.

Většinou ale hasiče zaměstnávali popadané stromy a větvě. A to například v Albrechticích u Frýdlantu nebo v části obce Tuhaň na Semilsku. Několikrát byli hasiči povoláni také k otevření bytu se zraněným člověkem.

Foto HZSLK

Štítky Vánoce, havárie, automobil, Liberecký kraj, Drbna.cz, okres Semily, Liberec, Peřimov, Roprachtice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hasiči se nezastavili ani o Vánocích. Už ráno je zaměstnala nehoda v Jablonecké ulici  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.