Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Silnice v Libereckém kraji jsou sjízdné s velkou opatrností

Silničáři kvůli vytrvalému sněžení zatím nezprůjezdnili pro kamiony silnici do Polska přes Harrachov. V Libereckém kraji musí řidiči počítat s ujetým sněhem na vozovkách a při cestách do hor dbát zvýšené opatrnosti.

Pro nákladní dopravu nad 3,5 tuny s výjimkou autobusů zůstává uzavřena silnice 10 z Tanvaldu přes Harrachov do Polska. Na hranicích s Polskem hustě sněží, proto silničáři zprovozňování trasy pro kamiony odložili.

Průjezdný je zhruba od 8:00 hlavní tah z Liberce na Nový Bor. Na silnici I/13 u Rynoltic v pátek havaroval kamion, jeřáb z něj musel přeložit dvacetitunový náklad a vytáhnout vůz. "Podařilo se přeložit náklad ze zapadlého kamionu a cesta je znovu průjezdná bez omezení," řekla dnes krajská policejní mluvčí Vlasta Suchánková.

Meteorologové předpovídají v Libereckém kraji pro dnešní den oblačno a místy sněhové přeháňky. V nižších polohách je na silnicích a chodnících ledovka.

Autoři

Štítky Liberecký kraj, silnice, Polsko, Harrachov, Liberec, Nový Bor, Tanvald, Rynoltice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Silnice v Libereckém kraji jsou sjízdné s velkou opatrností  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.