Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Úterý 7. května 2024  |  Svátek má Stanislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Řídili jste do hospody? Domů vás i s autem dostanou Liberecké želvy

PR článek

Do restaurace autem, domů s Libereckými želvami. Pokud jste popili alkohol, nebo se vám zkrátka nechce řídit, do deseti minut je u vás řidič. Nemusíte nechat auto napospas vandalům či zlodějům a vyhnete se i případným problémům s řízením pod vlivem alkoholu. Domů se dostanete bezpečně, rychle a pohodlně. Celou trasu navíc zaznamenává unikátní systém, který z najetých kilometrů přesně spočítá cenu a vyhnete se tak třeba vyjednávání s taxikářem za kolik vás doveze. O tomto víkendu budou navíc po Liberci jezdit Želvy zdarma.

Objednání služby je úplně jednoduché – stačí zavolat na telefonní číslo 603 933 932, nebo si vyplnit formulář na webu Libereckých želv. Těm pak stačí jen říct, kde jste a jak vypadá vaše auto. „Dvojice profesionálních řidičů přijíždí v co nejkratším čase, tedy asi za pět, maximálně deset minut,“ vysvětluje majitel Libereckých želv Maxim Sládek. Jeden z řidičů odveze vás a váš vůz na určenou adresu, druhý pojede za vámi a bude měřit ujetou vzdálenost. Služba je navíc levnější než jízda taxíkem tam a zpátky, nebo využití taxi služby pro odvoz vašeho vozu. „Že už jsme na místě, vám oznámí posádka SMS zprávou,“ pokračuje.

Platíte jen to, co opravdu ujedete

Kolik za službu zaplatíte? Jen tolik, kolik skutečně ujedete. „Využíváme unikátní systém Agelis, který pomocí GPS zaznamenává celou trasu, kterou posádka s vámi a vaším autem jede. Když dojede do cíle cesty, systém automaticky na základě počtu ujetých kilometrů spočítá cenu,“ říká Sládek. Není zde žádný prostor pro manipulaci s cenou, vše je naprosto férové. Ihned po ukončení jízdy vám přesná částka a počet ujetých kilometrů přijde i SMS zprávou.

Jestli máte strach, co se bude dít s vaším autem, když ho neřídíte osobně, můžete být v klidu. „Naši řidiči jsou profesionálové a samozřejmě jsou pojištění, pokud by vám způsobili jakoukoliv škodu na voze, tak ji uhradíme v plné výši. Pojistka je již zahrnutá v ceně služby,“ uklidňuje Sládek.

Cenu si spočítáte předem

Pokud si chcete spočítat cenu předem, na webu Libereckých želv najdete kalkulátor jízdy, který vám cenu zdarma vyčíslí. Trasu si můžete upravit přesně podle vašich potřeb. Lišit se může pouze v případě, pokud si budete sami přát jet jinudy, nebo z důvodů silničních uzavírek. I tak ale platí, že zaplatíte pouze to, co ujedete.

Liberecké želvy si můžete objednat v pátek a v sobotu mezi 19. a 4. hodinou ranní. Provozní doba se ale přizpůsobuje zákazníkům. Například v době vánočních večírků tak Želvy jezdí i ve všední den. „Aktuální provozní dobu najdete vždy na webu Libereckých želv, do budoucna bychom jí rádi rozšiřovali tak, aby co nejvíce odpovídala potřebám zákazníků, v jiných městech již jezdíme sedm dní v týdnu,“ říká Sládek.

Na víkend si Liberecké želvy připravili speciální nabídku - 10 a 11. února jezdí po Liberci zdarma. Máte tak jedinečnou možnost si službu vyzkoušet a přitom nic neplatit. „Účtovat budeme až čtvrtý a každý další ujetý kilometr, chtěli bychom, aby si Liberečané Želvy sami zkusili a zjistili, jestli se jim služba líbí,“ uzavírá Sládek.

Více informací o službě a aktuality najdete na webových stránkách www.libereckezelvy.cz nebo na facebookové stránce Liberecké želvy.

Štítky Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řídili jste do hospody? Domů vás i s autem dostanou Liberecké želvy  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.