Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Rychlostku během středečního rána blokovalo několik nehod

Náledí na rychlostní komunikaci mezi Libercem a Turnovem trápilo řidiče už během úterního odpoledne, kdy provoz blokovala nehoda a uvízlé kamiony. Ani ve středu nebyla situace lepší. Hned v ranních hodinách došlo podle informací policie ke čtyřem nehodám v okolí Jeřmanic.

Před půl sedmou ranní havaroval ve směru na Turnov osobní automobil do svodidel poblíž vodárny. Odstraňování a vyšetřování nehody blokovalo provoz více než hodinu.

"Kritický úsek byl kolem Jeřmanic, kde silnice namrzla. Naštěstí se většina nehod obešla bez zranění, šlo o pomačkané plechy způsobné nárazy do svodidel," popsala mluvčí hasičů Zdenka Štrauchová

Sotva se podařilo kompletně zprůjezdnit směr na Turnov, vyjížděli všechny záchranné složky k další nehodě, tentokrát v opačném směru. Na třicátém kilometru silnice R/35, v místech kde se rychlostka křižuje se železniční tratí, havarovalo další osobní auto. K dalším dvěma nehodám došlo v půl jedenácté dopoledne. Ani jedna z nehod si nevyžádala žádné vážné zranění. 

Bez zranění vyvázla i řidička Volkswagenu Caddy, která havarovala za sjezdem na Jeřmanice a o svodidla zdeformovala celou přední část vozu. Jelikož vůz stál napříč pravého jízdního pruhu a na silnici se začaly tvořit velké kolony, hasiči pomocí navijáku vůz odtáhli za krajnici.

Podle ohlasů od čtenářů byla rychlostní silnice v ranních hodinách jako zrcadlo. "Zastavil jsem v koloně před nehodou a nemohl jsem udělat ani deset kroků do kopečka. Celý rychlostka je jeden led," napsal do redakce SMS zprávou jeden z řidičů.

Štítky havárie, silnice, Turnov, Jeřmanice, Liberec, úraz, Volkswagen Caddy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rychlostku během středečního rána blokovalo několik nehod  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.