Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Čtyři cizinci se zranili při nehodě u Hrádku nad Nisou

Zásah více než dvou desítek hasičů si vyžádala sobotní nehoda, ke které vyjížděli všechny záchranné složky nad ránem. Poblíž hraničního přechodu mezi Hrádkem nad Nisou se na bok převrátila dodávka, ve které cestovala pětice cizinců. Čtyři z nich se zranili, mezi nimi bylo i jedno malé dítě.

„Všem bylo poskytnuto ve spolupráci se záchrannou službou potřebné ošetření a všichni byli převezeni k dalšímu ošetření do Krajské nemocnice Liberec,“ popsal velitel hrádeckých hasičů Jaromír Mottl. Kromě jeho sboru na místě zasahovali také profesionálové z Liberce a drážní hasiči.

Zásah byl nesmírně náročný. Pro vyproštění vozidla zpět na komunikaci byl na místo povolán automobilový jeřáb libereckých drážních hasičů, který havarované auto postavil zpět na kola i na silnici. „Protože cizinci byli ubytováni v Liberci a ve vozidle měli mnoho sportovního vybavení a osobních věcí, hrádecká jednotka zajistila odvoz těchto věcí zpět do Liberce,“ uzavřel Mottl.

Štítky Hrádek nad Nisou, Liberec, Krajská nemocnice Liberec, havárie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čtyři cizinci se zranili při nehodě u Hrádku nad Nisou  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.