Počasí dnes20 °C, zítra18 °C
Neděle 22. září 2024  |  Svátek má Darina
Bez reklam

Dopravní podnik vysílá na linku do Prahy nový autobus

Liberecký dopravní podnik nasazuje od pátku na linku mezi Libercem a Prahou moderní bezbariérový autobus. Na pravidelné dálkové lince tak doplní flotilu žlutých autobusů Student Agency. Dopravní podnik už od začátku roku zajišťuje na společné lince provoz bezbariérových a posilových spojů.

„Naše vzájemná spolupráce je úspěšná a bude ve prospěch cestujících fungovat i nadále,“ říká ředitelka autobusové dopravy Student Agency Ivana Kašická a dodává: „Za dobu trvání naší spolupráce využilo možnosti cestovat bezbariérovým autobusem na lince z Liberce do Prahy již téměř stovka vozíčkářů“.

Autobus pojme bezmála padesátku cestujících, jednoho vozíčkáře a průvodce. Klimatizace a toaleta je samozřejmostí. „Nezbytnou součástí bezbariérového spoje je elektrická plošina pro přepravu vozíčkářů určená pro zajištění přepravy jakéhokoliv typu vozíku,“ uzavírá mluvčí dopravního podniku Martina Poršová.

Štítky dopravní společnost, Praha, Liberec, Student Agency

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dopravní podnik vysílá na linku do Prahy nový autobus  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.