Počasí dnes19 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Ford Transit spadl do řeky, řidič má poraněný hrudník

Ford Transit s mladým řidičem spadl dnes z čtyřmetrové výšky do řeky Svitávka v Zákupech na Českolipsku. Muž si při nehodě poranil hrudník, vrtulník ho převezl na traumatologii do liberecké nemocnice, řekla krajská mluvčí záchranné služby Lenka Moravcová.


Nehoda se stala krátce před 17:00 na místní komunikaci. "Řidič jel ve směru od Nových Zákup Kamenickou ulicí. Zatím z nezjištěných příčin jel v zatáčce rovně a na mostě prorazil zábradlí," uvedla mluvčí policie Ivana Baláková.

Auto spadlo na bok do ledové vody, ještě před příjezdem záchranářů se řidič dostal ven a čekal na karosérii dodávky. Řeka je v těch místech přes tři metry široká a půl metru hluboká. Na břeh zraněnému muži ve věku kolem 25 let pomohli hasiči. "Poskytli jsme mu i předlékařskou pomoc," řekla krajská mluvčí hasičů Zdenka Štrauchová. Z převráceného auta podle ní částečně vytekly pohonné hmoty. "Postavili jsme tam norné stěny, měli jsme tam dvě jednotky," dodala Štrauchová.

Ulice byla podle mluvčí policie pro dopravu uzavřená zhruba hodinu. Provoz tam bude kyvadlový do doby, než policisté dokončí vyšetřování nehody.

Napsala ČTK

Štítky Ford Transit, Zákupy, Krajská nemocnice Liberec, okres Česká Lípa, Svitávka, hrudník

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ford Transit spadl do řeky, řidič má poraněný hrudník  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.