Počasí dnes11 °C, zítra11 °C
Pondělí 30. září 2024  |  Svátek má Jeroným
Bez reklam

Hraniční přechod Harrachov zůstává uzavřen pro kamiony

V Libereckém kraji vzhledem k nepřízni počasí zůstává pro kamiony uzavřen hraniční přechod Harrachov do Polska. Nákladní auta po silnici 10 z Tanvaldu na Jablonecku do Harrachova neprojedou minimálně do pondělních 12:00. Ostatní silnice v Libereckém kraji jsou s opatrností sjízdné.

Přechod je pro nákladní auta uzavřen od sobotních 20:00. "Přestože silný vítr pomalu ustává, vyskytují se na celém území Libereckého kraje intenzivní sněhové přeháňky a na pondělí 9. února v časných ranních hodinách je očekáváno opět trvalejší sněžení," řekl Petr Šén z krajské správy a údržby silnic k důvodům uzavírky.

Silnice udržují cestáři průjezdnou pro autobusy a osobní automobily. Nákladním vozům doporučuje policie přechod do Polska v Hrádku nad Nisou. Silný vítr dnes komplikoval údržbu ve vyšších polohách kraje, kde si řidiči museli poradit se závějemi. Silničáři nadále nabádají k velké opatrnosti při cestě po celém regionu.

Napsala ČTK a Michael Daněk

Štítky Liberecký kraj, Harrachov, silnice, Polsko, okres Jablonec nad Nisou, Tanvald, Hrádek nad Nisou, hraniční přechod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hraniční přechod Harrachov zůstává uzavřen pro kamiony  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.