Počasí dnes11 °C, zítra11 °C
Pondělí 30. září 2024  |  Svátek má Jeroným
Bez reklam

Hraniční přechod v Harrachově se od 20:00 znovu zavře pro kamiony

Silnice 10 z Tanvaldu na Jablonecku na Harrachov bude od dnešních 20:00 uzavřena pro kamiony. Autobusy na hraniční přechod do Polska podle zprávy Národního dopravního informačního centra budou moct projet. Opatřením silničáři reagují na zhoršující se počasí, přes noc má ze západu do Česka přijít sněžení a silný vítr.

Nákladním vozům doporučují přechod do Polska v Hrádku nad Nisou. Kdy budou moct znovu přes Harrachov, zatím není jasné. Naposled byl kopcovitý úsek silnice k Harrachovu uzavřen z preventivních důvodů pro nákladní vozy nad 3,5 tuny s výjimkou autobusů v noci z 29. ledna.

Na horách v Libereckém kraji se podle předpovědi Českého hydrometeorol­gického ústavu (ČHMÚ) začnou večer tvořit sněhové jazyky. Srážky budou místy i mrznoucí. Během noci pak bude sněžit a vát silný vítr.

Napsala ČTK

Štítky Harrachov, Polsko, Národní dopravní informační centrum, Česko, okres Jablonec nad Nisou, Tanvald, Český hydrometeorologický ústav, Hrádek nad Nisou, Liberecký kraj, hraniční přechod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hraniční přechod v Harrachově se od 20:00 znovu zavře pro kamiony  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.