Počasí dnes21 °C, zítra26 °C
Pondělí 17. června 2024  |  Svátek má Adolf
Bez reklam

Hraniční přechod v Harrachově se znovu zavře pro kamiony

Silnice 10 Tanvaldu na Jablonecku na Harrachov a hraniční přechod do Polska se ve 22:00 znovu preventivně uzavřou pro nákladní vozy nad 3,5 tuny s výjimkou autobusů. Meteorologové očekávají další intenzivní sněžení, spadnout by mělo 15 až 20 centimetrů sněhu, sdělil dnes Michal Hanč ze společnosti Silnice LK.

"Od 22:00 bude aktivováno veškeré sklopné dopravní značení, uzavírka je platná až do odvolání a otevření úseku pro kamionovou dopravu bude závislé na aktuálním stavu vozovky v pátek ráno," dodal Hanč.

Pro nákladní dopravu byly kopcovitý úsek silnice 10 z Tanvaldu a silnice 14 od Jilemnice k hranicím v Harrachově uzavřeny i v noci na dnešek, kdy v horách napadlo až 15 centimetrů sněhu. Průjezdná byla silnice od 10:00, kdy se ji podařilo vyčistit.

V Libereckém kraji od rána nesněží, většinou je oblačno s teplotami kolem nuly. Hlavní tahy v kraji jsou po chemickém ošetření většinou holé a mokré. Na silnicích nižších tříd a hlavně v horských oblastech ale leží na vozovkách zledovatělá vrstva ujetého sněhu a motoristé by měli být opatrní.

Napsala ČTK a Michael Daněk

Štítky Harrachov, silnice, Tanvald, Silnice LK a.s., Polsko, okres Jablonec nad Nisou, Jilemnice, Liberecký kraj, hraniční přechod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hraniční přechod v Harrachově se znovu zavře pro kamiony  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.